Ring på: ​98 86 91 11

Pædagogikken

Pædagogikken på Nr. Vesterskov udspringer af et holitisk menneskesyn og det heliotropiske princip. Vi vil i samarbejde med den unge træne og udvikle ud fra følgende overordnede mål:


Kompetence udvikling:

Vi mener, at ”ingen er gode til alt, men alle er gode til noget”. Vi vil give den unge tro på, at ”jeg kan noget” – selvtillid og ”jeg er noget værd” – selvværd.


Ansvarlighed:

Vi tror på, at ”man kan tage ansvar for eller fra”. Vi motiverer den unge til at tage ansvar for eget liv. Vi skaber nye drømme, når andre dør, så den unge lykkes.


Bryde grænser:

Vi tager udgangspunkt i ”du kan mere, end du tror”, og vil derigennem udfordre den unge i forhold til nuværende ressourcer og den nærmeste udviklingszone.


Forpligtende arbejdsfællesskab:

Vi konstruerer et fællesskab, hvor den unge udvikler evnen til at samarbejde. Vi mener, at unges udvikling og læring afhænger af kvaliteten af de relationer, som de indgår i med betydningsfulde andre.


I valg af teoretikere og metoder er vi bl.a inspireret af: Vygotsky, Stern, Freud, Jerlang, Steiner, Juul, mål-middel-metode, kognitiv terapi, pædagogisk relationskompetence, systemisk tænkning m.m..

NYHEDER

Nye samarbejder
Nr. Vesterskov er nu omlagt til total økologi, og fået nye spændende samarbejdspartnere.
LÆS MERE
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook og se hvad vi laver løbende
LÆS MERE

​Nr. Vesterskov er medlem af Landsforeningen Ligeværd

Fonden Nørre Vesterskov   |    Damsigvej 8   |    9352 Dybvad   |    Tlf.: 98 86 91 11   |   E-mail: info@nr-vesterskov.dk                   ​