Bosted for unge med fokus på selvværd

Søger du et bosted for unge? I vores bosted tilbyder vi botilbud med Socialpædagogisk støtte efter Serviceloven § 85. Vi ligger lige på grænsen mellem Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. Vi byder børn og unge fra hele Nordjylland og resten af landet, velkommen på vores bosted for unge beliggende i flotte landlige omgivelser. Vi har fokus på det hele menneske, og vi sætter unges selvværd og selvtillid i centrum. Det betyder, at vi bl.a. motiverer unge mennesker til at tage ansvar for deres eget liv.

Er du på udkig efter et bosted med unik beliggenhed, som har fokus på unges selvtillid, er vi altså uden tvivl det rette tilbud. Det skal desuden nævnes, at stedet er tilknyttet både snedkeri, landbrug, skovbrug, gartneri og aktiviteter såsom kreativt værksted og ridning.

​​

Hvad er et bosted?

Vores bosted tager sig af unge mennesker, der har behov for særlige hensyn. Vi er en selvejet institution, der desuden tilbyder:

Vores botilbud er beliggende i et naturskønt område, hvor der er bakker, skov og mose samt fredede, afmærkede naturstier. Det betyder, at vi er et bosted, der er i stand til at tilbyde alle tænkelige muligheder for at opleve smuk natur helt tæt på – og det gælder både om sommeren og om vinteren.

Bosted for unge med fokus på kompetenceudvikling

På vores bosted er der et særligt fokus på blandt andet:

  • Kompetenceudvikling
  • ​​Ansvarlighed
  • ​​At bryde grænser
  • ​​Et forpligtende arbejdsfællesskab​

Det betyder, at vi tilbyder nogle kompetencer og muligheder for unge mennesker, der alt i alt går ud på, at den enkelte skal tage ansvar for sit eget liv. På den måde får vi arbejdet med de unge menneskers selvværd og selvtillid, og det gør vi blandt andet gennem forskellige aktiviteter, ligesom, vi som sagt har tilknyttet gartneri, snedkeri, landbrug og skovbrug. 

Det vigtigste for os er at give nogle uforglemmelige oplevelser med fokus på det hele menneske, og hvor vi motiverer de unge gennem de førnævnte aktiviteter i naturskønne og unikke omgivelser.

Kontakt os allerede i dag for yderligere information

Leder du efter et bosted for unge, er du altså kommet til det helt rette sted. Vores botilbud har fokus på det hele menneske, og vi arbejder især med unge menneskers selvværd. Vi motiverer gennem en lang række aktiviteter, og herudover er vores bosted beliggende i unikke omgivelser, der giver rum til fordybelse og ro. 

Endvidere har vi blandt andet fokus på kompetenceudvikling og ansvarlighed. Er du interesseret i at høre mere om vores særlige bosted for unge, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 98 86 91 11 eller at sende en besked til
​e-mail info@nr-vesterskov.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Botræning for vores unge beboere

Fonden Nørre Vesterskov i Nordjylland er et bosted for unge, hvor vi blandt andet tilbyder botræning, så den unge lærer, hvad det vil sige at leve et selvstændigt liv med de muligheder og pligter, det indebærer.

Vi holder til i smukke landlige omgivelser i Dybvad på grænsen mellem Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring. 

Vi har et udpræget fokus på det hele menneske. Det betyder, at vi sætter de unges selvtillid og selvværd i centrum ved blandt andet at motivere dem til at tage ansvar for deres eget liv.

Vi træner de unge til på sigt at kunne tage styringen i sit eget liv

Det er vores formål at øge den enkeltes livskvalitet i dagligdagen, og derfor arbejder vi hele tiden mod at forberede den unge til på sigt at kunne klare sig på egen hånd. Det indebærer også, at den unge på sigt selv skal være i stand til at vurdere, om der er behov for støtte, når vedkommende på et tidspunkt skal videre i en anden boligform.

I løbet af den unges forløb hos os sætter vi løbende mere og mere fokus på udslusningen herfra og på den store ændring, som det er, når vedkommende måske er kommet dertil, hvor han eller hun skal klare sig selv i sin egen bolig.

Det er vigtigt, at vi har den unge med hele vejen i forhold til vores botræning, og derfor tager vi også et stort hensyn til den unges eget ønske om, hvor det er vigtigt at sætte ind henne.

Kontakt os og hør mere om vores botræning

Har du nogle spørgsmål omkring vores botræning, eller har du behov for at høre mere om vores botilbud og vores arbejdsmetoder, er du altid velkommen til at tage kontakt til os ved enten at ringe på telefon 98 86 91 11 eller ved at skrive til vores e-mail info@nr-vesterskov.dk.

Din garanti for et godt tilbud

Om firmaet

Nr. Vesterskov er en selvejende institution, som tilbyder Ressourceforløb, bo-støtte, STU og andre individuelle forløb for borgere, der har brug for særlige hensyn.

Læs mere om os

Kontakt os i dag!

Du er altid velkommen til at skrive til os på: info@nr-vesterskov.dk

Nørre Vesterskov 

Damsigvej 8, 9352 Dybvad