✓ Opnå højere livskvalitet

✓ Selvværd og selvtillid i centrum

✓ Flotte landlige omgivelser

Botræning for vores unge beboere

Fonden Nørre Vesterskov i Nordjylland er et bosted for unge, hvor vi blandt andet tilbyder botræning, så den unge lærer, hvad det vil sige at leve et selvstændigt liv med de muligheder og pligter, det indebærer.

Vi holder til i smukke landlige omgivelser i Dybvad på grænsen mellem Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring. 

Vi har et udpræget fokus på det hele menneske. Det betyder, at vi sætter de unges selvtillid og selvværd i centrum ved blandt andet at motivere dem til at tage ansvar for deres eget liv.

Vi tilbyder både:

Vi træner de unge til på sigt at kunne tage styringen i sit eget liv

Det er vores formål at øge den enkeltes livskvalitet i dagligdagen, og derfor arbejder vi hele tiden mod at forberede den unge til på sigt at kunne klare sig på egen hånd. Det indebærer også, at den unge på sigt selv skal være i stand til at vurdere, om der er behov for støtte, når vedkommende på et tidspunkt skal videre i en anden boligform.

I løbet af den unges forløb hos os sætter vi løbende mere og mere fokus på udslusningen herfra og på den store ændring, som det er, når vedkommende måske er kommet dertil, hvor han eller hun skal klare sig selv i sin egen bolig.

Det er vigtigt, at vi har den unge med hele vejen i forhold til vores botræning, og derfor tager vi også et stort hensyn til den unges eget ønske om, hvor det er vigtigt at sætte ind henne.

Kontakt os og hør mere om vores botræning

Har du nogle spørgsmål omkring vores botræning, eller har du behov for at høre mere om vores botilbud og vores arbejdsmetoder, er du altid velkommen til at tage kontakt til os ved enten at ringe på telefon 98 86 91 11 eller ved at skrive til vores e-mail info@nr-vesterskov.dk.

Fonden​ Nørre Vesterskov   |    Damsigvej 8, 9352 Dybvad   |    Tlf.: 98 86 91 11   |   E-mail: info@nr-vesterskov.dk