✓ Opnå højere livskvalitet

✓ Selvværd og selvtillid i centrum

✓ Flotte landlige omgivelser

Dagtilbud, der tilbyder STU for unge

Leder du efter et dagtilbud, der tilbyder STU for unge? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Fonden Nørre Vesterskov tilbyder vi en bred vifte af dagtilbud, og vi ligger i landlige omgivelser på grænsen mellem Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. Vi byder unge fra hele Nordjylland velkommen til vores dagtilbud, hvor man enten helt eller delvist kan gennemføre en treårig STU, også kaldet for Særligt Tilrettelagt Uddannelse. Vi er udmærket klar over, at ingen elever er ens, hvorfor vi altid tilbyder individuelle uddannelsesforløb.

Pædagogik i dagtilbud

En STU er rettet mod unge mennesker, der har særlige behov, og som ikke har mulighed for at gennemføre en anden ungdomsuddannelse – selv med specialpædagogisk støtte. Formålet med dagtilbud og STU er:

  • At den unge opnår personligheder for aktivt og selvstændigt at deltage i samfundslivet.
  • ​At den unge opnår en række faglige kompetencer til beskæftigelse og/eller uddannelse.
  • ​At den unge opnår en række sociale kompetencer til at opnå et selvstændigt voksen- og fritidsliv.

Det er Ungdommens Uddannelsesvejledning, der udarbejder en uddannelsesplan i samarbejde med den unge, og vi bliver eventuelt også inddraget. Denne uddannelsesplan bliver vedlagt indstillingen til visitationsudvalget, der herefter træffer en afgørelse. 

Vores dagtilbud tilbyder en række fag i værksteder

Vores dagtilbud tilbyder mange spændende fag i værksteder. Vi er blandt andet i stand til at tilbyde:

  • Landbrug
  • ​Pedelopgaver
  • ​Gartneri
  • ​Snedkeri
  • ​Savværk
  • ​Køkken

Endvidere bliver samtlige elever tilbudt ridning, kreative aktiviteter samt individuel undervisning. Undervisningen kan eksempelvis være i matematisk, dansk, IT og samfundsfag. Vi sørger altså for, at vores dagtilbud henvender sig til mange forskellige interesser, så alle typer mennesker tilgodeses. Vi har derfor med garanti noget at tilbyde dig, der foretrækker at tilbringe tid i naturen, og til dig, der hellere vil bruge dine hænder og være kreativ på forskellig vis. Med vores dagtilbud får du mulighed for at prøve kræfter med hvert enkelt værksted, så du kan finde ud af, hvad du bedst kan lide at lave.​

​Opnå sociale og faglige kompetencer med vores dagtilbud

Hos os ligner ingen uddannelsesforløb som sagt hinanden, da mennesker ikke er ens. Derfor udbyder vi en bred vifte af spændende fag og muligheder. Du kan således vælge imellem forskellige uddannelsesforløb, alt efter hvad der passer bedst til dig og dine behov. Uanset hvad arbejder vi dog på, at du opnår sociale og faglige kompetencer samt personlige muligheder, så du selvstændigt og aktivt kan deltage i samfundslivet. Du kan ydermere vælge mellem vores mange spændende fag, som vi udbyder, hvorfor du med garanti vil kunne finde et fag, der passer til dig og dine interesser.

Skriv eller ring i dag for mere information

Søger du således et dagtilbud, der tilbyder STU for unge mennesker, bør du tage kontakt til os. Vi tilbyder individuelle uddannelsesforløb, og vores dagtilbud holder til i naturskønne og landlige omgivelser. Gennem vores dagtilbud og STU opnår den unge personlige muligheder samt faglige og sociale kompetencer, og herudover udbyder vi mange forskellige spændende fag i værksteder. Vi er derfor både i stand til at tilgodese dig, der vil lave mad og bage, samt dig, der hellere vil bruge din tid udenfor i naturen.

Er du interesseret i at høre mere om vores dagtilbud med mulighed for særlig tilrettelagt uddannelse, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan enten vælge at sende os en besked på e-mail info@nr-vesterskov.dk eller ringe på telefon 98 86 91 11. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Skal vi kontakte dig?

Skriv til os her, hvis vi skal kontakte dig. Du hører fra os hurtigst muligt!

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fonden​ Nørre Vesterskov   |    Damsigvej 8, 9352 Dybvad   |    Tlf.: 98 86 91 11   |   E-mail: info@nr-vesterskov.dk