Ring på: ​98 86 91 11

Dagtilbud tilbyder STU for unge i Nordjylland

​Hos Fonden Nørre Vesterskov kan du helt eller delvist gennemføre en 3-årig STU: Særligt Tilrettelagt Uddannelse. Vi tilbyder altid individuelle uddannelsesforløb, da vi er klar over, at ingen elever er ens. Derfor kan vores elevers uddannelsesforløb heller ikke ligne hinanden. Vores dagtilbud holder til i Dybvad blandt landlige omgivelser lige på grænsen mellem Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev. Vi byder unge fra hele Nordjylland velkommen.

En STU er beregnet til unge med særlige behov, der selv med specialpædagogisk støtte ikke har mulighed for at gennemføre en anden ungdomsuddannelse. Formålet med en STU og dagtilbud er, at den unge:

  • opnår personlige muligheder for at deltage aktivt og selvstændigt i samfundslivet
  • opnår faglige kompetencer til uddannelse og/eller beskæftigelse
  • opnår sociale kompetencer til et selvstændigt fritids- og voksenliv.

Ungdommens Uddannelsesvejledning udarbejder en uddannelsesplan efter samråd med den unge og eventuelt Nørre Vesterskov. Uddannelsesplanen vedlægges indstillingen til visitationsudvalget, som træffer afgørelse herom.

Vores dagtilbud udbyder en bred vifte af spændende fag

Vi har inddelt vores mange spændende fag i værksteder. Vi tilbyder blandt andet landbrug, pedelopgaver, gartneri, snedkeri, savværk og køkken. Derudover tilbydes alle elever ridning, kreative aktiviteter og individuel undervisning i eksempelvis dansk, matematik, samfundsfag og IT.

Vores dagtilbud henvender sig altså til mange forskellige interesser – både til dig, der vil lave noget med dine hænder, dig der vil lave mad og bage, samt dig, der gerne vil være ude i naturen. Du vil have mulighed for at prøve kræfter med alle værkstederne for at finde ud af, hvad du synes bedst om.

Ring til os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores dagtilbud, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Du kan ringe til os på telefon 98 86 91 11 eller skrive til mail karen@nr-vesterskov.dk. Du kan også følge med på vores Facebook, som vi løbende opdaterer.

Fonden​ Nørre Vesterskov   |    Damsigvej 8, 9352 Dybvad   |    Tlf.: 98 86 91 11   |   E-mail: info@nr-vesterskov.dk